вівторок, 04 квітня 2017 19:55

Планета Кіно і Molodiya Festival запускають соціальний відеопроект проти "зради"
21

Фестиваль соцреклами Molodiya Festival та мережа кінотеатрів Планета Кіно оголосили війну адептам "зради" і запустили конкурс соціальної реклами "Людина людині".

У рамках конкурсу організатори закликають молодих рекламістів зняти короткі відеоролики про взаємоповагу між людьми в суспільстві. Найкращі з них отримають ротацію на великих екранах Планети Кіно та розділять призовий фонд у розмірі 100 000 грн. Найцікавіші, на думку журі, учасники конкурсу отримають сертифікат на навчання в КАМА, річні абонементи в Планету Кіно і трансляції у ЗМІ.

Конкурс "Людина людині" має на меті нагадати, що за приємне співжиття серед інших ми відповідальні самі. Суспільство легко змінюється на краще, коли всі громадяни докладають трохи зусиль.

- Які люди населяють цю країну? Це люди, яким не до смаку золотий батон і які схильні до самоорганізації; це відомі у всьому світі фахівці й амбітна молодь; це успішні стартапери і невтомні активісти; це люди, які варті і готові жити європейським життям. То чому б не почати жити ним просто зараз? Ми переконані, для цього потрібна не валюта в єврах, а взаємоповага в суспільстві. Не тицяти факи водію у сусідній автівці і дякувати касирам у супермаркеті; не хамити шоферу маршрутки, бо "чого став, мені додому пора!" і посміхатися консьєржу; просто бути ввічливими, адекватними і доброзичливими. От про це наш проект, – пояснюють організатори.

- Етикет – це давно забуте слово. Але продовжуватись так далі не може. Разом з креативною агенцією SABAI ми з'ясували, що найбільше дратує людей у кіно і намагаємося змінити це під егідою проекту Кіноетикет. Тепер разом з Molodiya Festival робимо ще один крок уперед – порушуємо питання тотальної взаємоповаги між людьми, – зазначає Дмитро Деркач, співвласник мережі кінотеатрів Планета Кіно.

- Наш фестиваль вже шостий рік порушує різні актуальні для країни проблеми: екологія, права людини, допомога ветеранам АТО і переселенцям, толерантність, етичне ставлення до тварин. Але є річ, яку може зробити кожен прямо зараз, щоб жити в соціумі стало краще: почати поважати інших людей. Взаємоповага – це безвіз у європейське суспільство вже сьогодні. Зміни вже почались, і ми переконані, що українці можуть ще. Тому ми з партнерами і запустили цілий окремий конкурс на цю тему, – пояснюють в Molodiya Festival.

Обирати найкращі роботи конкурсу буде міжнародне журі, серед них чеський рекламіст Ян Латал, креативний директор Tabasco в Україні Олександр Смірнов, Павло Вржещ із Banda Agency та інші.

Партнерами проекту стали освітня платформа Kyiv Academy of Media Arts та брендингове агентство Madcats. Офіційні медіа-партнери – 1+1 Media, онлайн-видання Platforma та the Village.

- У роботах хочемо бачити конструктив, гумор, нетривіальний підхід та оригінальне бачення теми; професійне виконання та дотримання норм фестивалю – мастхев, – нагадують організатори.

Прийом робіт триває до 25 травня 2017 року. Детальні умови та заявка учасника на сайті: www.molodiya.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Планета Кіно і Molodiya Festival запускають соціальний відеопроект проти "зради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі