понеділок, 04 вересня 2017 16:43

Письменники отримали можливість виграти 25 тис. грн

Письменники отримали можливість виграти 25 тис. грн
Видавництво "КМ-Букс" оголосило літературний конкурс Фото: Львівський портал

Видавництво "КМ-Букс" оголосило літературний конкурс для тих, хто мріє стати письменником та надрукувати свою книжку. Конкурс триватиме з 1 вересня 2017 року до 15 лютого 2018-го включно.

Твори прийматимуть у 4-х номінаціях: художня література, науково-популярна література, підліткова література та дитяча література. Як зазначено в умовах конкурсу, роботи повинні бути написані українською мовою та максимально підготовлені до друку.

"У конкурсі зможуть взяти участь як професійні письменники, так і початківці. Наша найбільша мета – популяризація читання сучасної української літератури, тому не ставили ніяких обмежень для тих письменників, які вже друкувалися раніше. Немає обмежень за віком", - розповідає видавець Ярослав Маринович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книжка Андрія Любки потрапила до півфіналу європейського конкурсу

Переможець кожної номінації отримує нагороду, яка складається з:

- грошової винагороди у розмірі 25 тис. грн;

- комерційної пропозиції від "Видавничої групи КМ-Букс" на видання конкурсного твору переможця видавництвом;

- пропозиції контрактної співпраці терміном на 3 роки.

Твори авторів-переможців, які приймуть комерційну пропозицію від "Видавничої групи КМ-Букс", видадуть у першому кварталі 2018 року та презентують у рамках фестивалю "Книжковий Арсенал 2018".

Ознайомитися з правилами можна на офіційні сторінці конкурсу.

У Києві відбулось вручення літературної премії "Золотий кларнет". Уже вдруге журі, яке складається з критиків, журналістів та поетів, обрало найкращу збірку-дебют.

Зараз ви читаєте новину «Письменники отримали можливість виграти 25 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі