Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 13:55

Після "Охоронця" Вітні Г'юстон пів року не знімала піжаму

Після "Охоронця" Вітні Г'юстон пів року не знімала піжаму
Кевін Костнер два роки вмовляв Вітні Г'юстон знятися в "Охоронці". Казав про співачку: "Це наймиліша дівчина, яку я коли-небудь бачив. Не уявляю, що хтось не хотів би її поцілувати". Фото: Pinterest

25 листопада 1992 року в прокат вийшов романтичний трилер "Охоронець". Це акторський дебют співачки Вітні Г'юстон.

Співачка Рейчел Меррон постійно отримує листи з погрозами. Наймає Френка Фармера, колишнього охоронця президента Рональда Рейгана, який відчуває провину за замах на політика. Рейчел та Френк закохуються, що заважає останньому виконувати професійні обов'язки, за сюжетом.

Головні ролі виконали Кевін Костнер та Вітні Г'юстон. Співачка 2 роки вагалася щодо участі в стрічці. Навіть не брала уроків акторської майстерності. Знятися її вмовив Костнер. Він же й обрав головний саундтрек.

"Я думав, що це наймиліша дівчина, яку я коли-небудь бачив. Не уявляю, що хтось не хотів би її поцілувати", - казав актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бестселером може стати роман про сов чи вугрів - літературознавиця

Стрічка зібрала $410 млн за бюджету в $25 млн. Саундтрек отримав 2 "Греммі" та номінацію "Оскар". Сингл I Will Always Love You став найпродаванішим в історії. Розійшовся 12 млн копій по світу.

Це перший сценарій Лоуренса Касдана. Потім прославився завдяки "Зоряним війнам". Написав сценарії до епізодів "Імперія завдає удару у відповідь" та "Повернення джедаїв".

В інтерв'ю для токшоу Опри Вінфрі співачка зізналася, що після "Охоронця" її життя пішло шкереберть. Потрапила в "наркотичне пекло", 7 місяців не знімала піжаму.

Г'юстон потрапила до Книги рекордів Гіннесса як артистка, яка володіє найбільшою кількістю нагород. Отримала 6 "Греммі", 15 Billboard Music Awards, 21 American Music Awards, 2 "Еммі".

Зараз ви читаєте новину «Після "Охоронця" Вітні Г'юстон пів року не знімала піжаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі