вівторок, 27 серпня 2019 17:44

Переможець наймасштабнішого проекту українського шоу-бізу запрошує на сольний концерт

 

29 вересня переможець шоу "Голос Країни – 4" і проекту "Ukrainian Song Project 2019" Ігор Грохоцький виступить з концертом у Львівській національній філармонії. Виконавець виступає під іменем Grohotsky.

За словами організатора концерту Петра Луцишина, Ігоря Грохоцького у Львові вже назвали українським Стінгом.

У програмі співака 23 пісні: авторські, українські хіти та кавери на Muse, Radiohed, George Michel, Coldplay та ін.

Початок концерту о 19:00. Квитки вже у продажу. Запитуйте у касі філармоні, або ж замовляйте онлайн на gastroli.ua чи lviv.kontramarka.ua.

Ігор Грохоцький – дворазовий чемпіон України по футболу, колишній гравець київського "Динамо". Популярність отримав після перемоги у "Голос Країни – 4". Виступав на НСК "Олімпійський" в Києві і "Металіст" в Харкові у рамках концертного туру "Океану Ельзи". У червні 2016-го представляв Україну на міжнародному вокальному конкурсі в Азербайджані – "Youthvision 2016". Серед конкурсантів з 20 країн здобув перемогу та гран-прі конкурсу. 2018 року виступав з міні-туром у Лондоні, а на початку 2019-го – у канадійському Торонто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали переможця наймасштабнішого проекту шоу-бізу "Українська пісня"

Зараз ви читаєте новину «Переможець наймасштабнішого проекту українського шоу-бізу запрошує на сольний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі