четвер, 21 травня 2020 08:00

"Пандемія розпочалася з секретної лабораторії" - показали перші кадри серіалу за Кінгом
3

Опублікували перші кадри майбутнього міні-серіалу "Протистояння".

Серіал з 10 епізодів знімає компанія CBS Television Studios вже близько року за.однойменним романом Стівена Кінга. Автор опублікував його в 1978 році. За сюжетом, з секретної лабораторії уряду США на волю вибралась нова форма грипу, і пандемія знищила 99% всього людства.

Фото опублікувало видання Vanity Fair.

В серіалі з'являється "чорна людина"
Ці люди організовують "Вільну зону" і готуються позбавити світ від Флегга.
Інші слідують за Матінкою Абігейл

Посланець диявола Рендалл Флегг починає збирати навколо себе залишки людства і розміщується в Лас-Вегасі. Інші слідують за Матінкою Абігейл, 108-річною темношкірою жінкою, яка закликає їх до себе у снах, виконуючи волю Бога. В одному з американських провінційних містечок, ці люди організовують "Вільну зону" і готуються позбавити світ від Флегга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло заморозили в американській лабораторії. Батьки сподіваються в майбутньому оживити померлу від раку доньку

Головні ролі зіграли Вупі Голдберг, Мерилін Менсон, Олександр Скарсгард, Нет Вулфф.

Серіал має вийти цього року. Точну дату не повідомляють.

Фільм 2011 року "Зараза" ("Contagion") є одним із найбільш скачуваних фільмів в iTunes Store в США, число пошукових запитів Google, що містять назву фільму, б'є всі рекорди. Якщо в грудні, коли вперше заговорили про появу в Китаї нового коронавірусу, фільм займав лише 270 сходинку в каталозі популярності студії Warner Bros, то за три місяці "Заразу" випереджає лише серіал про Гаррі Поттера.

Зараз ви читаєте новину «"Пандемія розпочалася з секретної лабораторії" - показали перші кадри серіалу за Кінгом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі