понеділок, 30 березня 2020 17:42

Організатори UNDERHILL FESTIVAL закликали українців залишатися вдома і організували серію онлайн-концертів

Організатори UNDERHILL FESTIVAL закликали українців залишатися вдома і організували серію онлайн-концертів
UNDERHILL FESTIVAL започаткував серію онлайн-концертів "ВДОМА". Ілюстрація надана організаторами.

UNDERHILL FESTIVAL запустив серію концертів "ВДОМА" і закликав українців залишатися вдома.

Після початку пандемії коронавірусу світова музична індустрія відчула на собі серйозність ситуації. Скасували чимало фестивалів і концертів. Україна не стала винятком.

"Кожен з нас має великі ризики опинитися серед хворих на коронавірус. Ситуація в Україні не така критична, як у США, Італії, Іспанії чи Німеччині. Але ми не повинні чекати погіршення ситуації. Маємо дбати про своє здоров'я та здоров'я оточуючих. І тому команда фестивалю вирішила створити соціальний ролик, в якому ми закликали кожного не нехтувати рекомендаціями епідеміологів. Цінуйте здоров'я кожного із нас, щоб у червні разом круто провести час на UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL", - розповідає організатор фестивалю Ігор Аніскін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DakhaBrakha презентували альбом Alambari

Також UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL започаткував онлайн-формат фестивалів, серію виступів зірок українського шоу-бізнесу. Він відбуватиметься у форматі закритої студії. Тричі на тиждень транслюватимуть живі виступи українських гуртів, виконавців та ді-джеїв. Стріми проходитимуть на сторінках фестивалю в Facebook, Instagram, YouTube.

В онлайн-режимі на UNDERHILL MUSIC TV вже зіграли програму ді-джеї Vlad Yaki, Lirity, Vlad Jet, Feelmark, KOLYA LINER, MalYar, DJ Lutique. Арсен Мірзоян провів концерт. А гурт [О], Фагот (ТНМК) та Олег Скрипка (ВВ) потішили ді-джей сетами. Щопонеділка на офіційних сторінках фестивалю організатори оголошуватимуть лайн-ап онлайн-фестивалю на тиждень.

Американський метал-гурт Metallica щотижня викладатиме в мережі записи своїх концертів, щоб підтримати шанувальників під час карантину. Перше відео з'явилося на YouTube-каналі Metallica. Це минулорічний концерт в ірландському замку Слейн. Також студія Paramount не показуватиме романтичну комедію "Коханчики" у кіно. Одразу стартує в онлайн-кінотеатрі Netflix.

Зараз ви читаєте новину «Організатори UNDERHILL FESTIVAL закликали українців залишатися вдома і організували серію онлайн-концертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі