понеділок, 11 січня 2021 12:32

Опублікували тизер перезапуску легендарного серіалу "Секс і місто"

Опублікували тизер перезапуску легендарного серіалу "Секс і місто"
Виробництво серіалу почнеться у Нью-Йорку цієї весни. Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

HBO Max анонсував продовження культового серіалу "Секс і місто", який вийде у форматі мінісеріалу. У зйомках продовження під назвою And Just Like That... візьмуть участь Синтія Ніксон, Сара Джессіка Паркер та Крістін Девіс.

Кім Кетролл, яка грала Саманту Джонс, не братиме участі у зйомках, повідомляє The Hollywood Reporter. Актриса відкрито ворогувала з Паркер через різницю в гонорарах, а в жовтні 2017-го заявила, що не гратиме знову ту ж саму роль. За сюжетом, героїня Кетролл, скоріше за все, помре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 10 кращих серіалів 2020 року

"Я виросла із цими персонажами, і мені кортить побачити, як їхня історія зміниться в новій главі, із тієї чесністю, гостротою, гумором і улюбленим містом, які завжди характеризували їх", - сказала глава продакшену HBO Max Сара Обрі.

Виробництво серіалу почнеться у Нью-Йорку цієї весни. Режисери планують зняти 10 серій по 30 хв. Вийшов промотизер.

Серіал виходив з 1998-го по 2004 рік. Має 6 сезонів та 2 повнометражних фільми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоуранери "Чорного дзеркала" показали, як вбивають 2020 рік

Одна з авторок серіалу "Друзі" Марта Кауфман повідомила про початок зйомок спеціального епізоду серіалу в серпні 2020 року. Їх довелося відкласти через пандемію коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували тизер перезапуску легендарного серіалу "Секс і місто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі