понеділок, 14 липня 2014 12:37

Опубліковано 72-хвилинний трейлер до найдовшого фільму в історії кіно

Опубліковано 72-хвилинний трейлер до найдовшого фільму в історії кіно

Шведський режисер Андерс Веберг (Anders Weberg) випустив 72-хвилинний трейлер до свого майбутнього фільму, який, як він сподівається, стане найдовшим в історії, повідомляється на сайті проекту. Трейлер буде доступний для перегляду до 20 липня.

Фільм Веберга отримав назву Ambiancé, що можна перевести як "атмосфера". За задумом Веберга, довжина стрічки складе 720 годин. Реліз картини запланований на 2020 рік. До прем'єри фільму Веберг обіцяв випустити ще два трейлера. Один з них буде тривати сім годин 20 хвилин і вийде в 2016 році, а інший вийде в 2018 році, і на його перегляд знадобиться 72 години.

Свій проект Веберг описує як "абстрактне нелінійне оповідання про те, як художник взаємодіє з рухомими образами". У Ambiancé він обіцяв показати, як "простір і час переплітаються в сюрреалістичне, схоже на сон подорож". Веберг повідомив, що 31 грудня 2020 року почне одночасний показ свого фільму на всіх континентах, а потім знищить його.

За 20-річну кар'єру в кінематографі Веберг зняв понад 300 короткометражок. "Найдовший фільм" в історії, за словами Веберга, буде його останньою картиною.

В даний час рекордсменом по довжині вважається картина Modern Times Forever (2011), яка триває 240 годин.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано 72-хвилинний трейлер до найдовшого фільму в історії кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі