вівторок, 13 березня 2012 17:30

Опозиційні сили мітингували разом з "Молодими регіонами"
18

Фото: Фото: Павло Паламарчук

13 березня опозиційні політсили пікетували Львівську облраду. Основною вимогою протестуючих була відставка губернатора Львівщини Михайла Костюка.

На мітинг з партійною символікою прийшли представники і прихильники партій Свобода, Удар, Фронт змін, КУН, Української партії, Батьківщини.

Відгороджені кордоном міліції і металевим турнікетом, тоді ж біля облради мітингували Молоді регіони. Вони виступали із закликами "Україна без расизму!", "Розкодуйтеся і працюйте!".

"Ми не знали, що сьогодні опозиційні сили проводитимуть свій мітинг, - розповів голова Львівської обласної організації "Молоді регіони" Богдан Хруставчук. - Свою акцію протесту ми почали ще минулого тижня. Це її продовження. Ми вважаємо, що ксенофобські і расистські заяви в Україні однією певною політсилою є неприпустимі. Особливо напередодні проведення Євро-2012. У Львові навчається багато студентів-іноземців. Наше місто є культурною столицею і ми повинні підтримувати це реноме".

Крім того молоді "регіонали" виступили з підтримкою соціальних ініціатив Віктора Януковича.

Під завершення свого мітингу вони провели театралізоване дійство. Двоє хлопців вдягнені як ку-клукс-кланівці з написами "расист" напали на "дівчину-Україну".

Вони відібрали у неї футбольний м'яч, який символізував Євро-2012. Проте постоявши кілька хвилин на колінах, дівчина кинулася до "расистів" і забрала м'яч.

Опозиційні сили супроводжували мітинг регіоналів вигуками "Ганьба!", "Януковича геть!" та "Революція!". Також запитували у молодих людей скільки їм заплатили. Обзивали запроданцями. Кілька "свободівців" намагалися прорватися до регіоналів. Проте кордон міліціонерів затримав їх.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційні сили мітингували разом з "Молодими регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі