пʼятниця, 08 травня 2020 19:02

Онлайн-вечірка на мільйон: Jägermeister пропонує безкоштовно "відірватися" з зірками андеграунд-сцени

Онлайн-вечірка на мільйон: Jägermeister пропонує безкоштовно "відірватися" з зірками андеграунд-сцени
Постер ініціативи. Фото: save-the-night.com

Амбасадор нічного життя — бренд Jägermeister — запускає ініціативу із загальним фондом в $1 млн доларів, аби підтримати боротьбу із наслідками пандемії для культурної сфери.

Ініціатива отримала назву #SAVETHENIGHT, і стала можливістю підтримати творчих людей у всьому світі та повернути їх в життя шанувальників. Так, бажаючий вдома зможе влаштувати вечірку в форматі онлайн, запросивши на неї одного з Майстерів проєкту абсолютно безкоштовно.

Уже зараз на сайті save-the-night.com доступні для броні Майстер-класи від діджеїв і міксологів, кухарів і вуличних фокусників, танцюристів і музикантів. Jägermeister оплачує участь Майстерів в онлайн-вечірках і робить ще один внесок у розвиток української андеграунд-сцени.

Українську сцену в рамках проєкту представляють електронний проєкт Cape Cod саунд-продюсера Максима Сикаленко; музичний міксолог Rustam, який вже понад 20 років відкриває світові незвідані грані Funk, Boogie і Soviet Groove; один з ключових гравців української техно-сцени і творець проекту Rhythm Büro Na Nich; техно-продюсерка і радіоведуча Poly Chain; саунд продюсер і один з головних представників нової хвилі на електронній сцені Bejenec; мультижанровий експериментатор і продюсер Sasha Zlykh.

Стріми й анонси майбутніх виступів від Майстрів оприлюднюють на сайті ініціативи. Щоб приєднатися до ефіру в Skype, Zoom або Houseparty, користувачеві необхідно забронювати виступ артиста на сайті. За бажанням, після закінчення сету, Майстера можна буде віддячити донейшеном за допомогою PayPal.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мав завдання зняти фільм на 15 хвилин. Зайшов у бар

Знаменитості прочитають онлайн усі розділи фентезі-роману "Гаррі Поттер і філософський камінь" англійської письменниці Джоан Ролінґ. Проєкт під назвою "Гаррі Поттер вдома" спрямований на підтримку людей під час ізоляції.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн-вечірка на мільйон: Jägermeister пропонує безкоштовно "відірватися" з зірками андеграунд-сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі