понеділок, 21 травня 2018 15:10

Олег Винник здивував казковим перевтіленням у новому кліпі

Олег Винник здивував казковим  перевтіленням у новому кліпі
Олег Винник випустив кліп на пісню "Дай мені помріяти" Фото: скріншот

Олег Винник випустив кліп на композицію "Дай мені помріяти". На відео він постає в двох образах: уособлює роль принца, якого озвучив в анімації, а також з'являється в амплуа рок-музиканта.

Трек з третього авторського альбому "Роксолана" був написаний артистом 6 років тому. Із того часу він жодного разу не виконував його зі сцени, пише "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Гетта вражений схожістю з Олегом Винником

Кліп — це колаборація з творцями анімаційного фільму "Зачарований принц", в українському дубляжі якого артист озвучив головного героя.

"Коли від творців анімації надійшла пропозиція записати саундтрек, а також зняти на нього кліп, я відправив їм на вибір кілька пісень. І був приємно здивований відповіддю такого змісту: " Таке відчуття, що композицію "Дай мені помріяти" ви написали спеціально для даного мультфільму ". Я ніколи не будував плани і не ставив ставки на цей трек, але в процесі зйомок зовсім інакше на нього подивився", - каже Олег Вінник.

Сімейна анімація "Зачарований принц" вийде на українські екрани 24 травня.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник здивував казковим перевтіленням у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі