вівторок, 19 листопада 2019 15:23

Олег Савкін vs Наталія Васько: "На репетиціях ми ладні повбивати одне одного"
8

Актори Олег Савкін і Наталія Васько репетирують антрепризу «Вулкан пристрасті»
Фото: Міла Шикота
Актори Олег Савкін і Наталія Васько репетирують антрепризу «Вулкан пристрасті»
Актори Олег Савкін і Наталія Васько репетирують антрепризу «Вулкан пристрасті»
Актори Олег Савкін і Наталія Васько репетирують антрепризу «Вулкан пристрасті»
Актори Олег Савкін і Наталія Васько репетирують антрепризу «Вулкан пристрасті»

Неабиякі іскри сипляться на репетиційному майданчику зіркової кінопари Олега Савкіна та Наталії Васько. Актори готуються до великої прем'єри – 5 грудня у великій залі столичної Консерваторії вони грають антрепризу "Вулкан пристрасті".

Актори зізнаються, що емоцій і справді вистачає при підготовці.

"Ми багато зіграли разом у кіно, але там навколо багато людей, і в результаті з твоїх зйомок просто наріжуть вдалі кадри. А тут ми весь час удвох, театральна вистава – це живий організм, і, буває, так сперечаємося, що ладні повбивати одне одного! Режисеру Мирославу Гринишину доводиться нас заспокоювати", - каже Наталія Васько.

В основі сюжету – історія взаємовідносин чоловіка та жінки, які 25 років живуть на одному поверсі. Ймовірно, колись між ними щось відбулося, але що саме - для глядача до останнього лишається загадкою. Більше того, ні режисер, ні актори, незважаючи на те, що до прем'єри лишилося кілька тижнів, досі не знають, яким буде фінал історії.

"Дивовижно, але ми тисячоліттями співіснуємо на одній планеті, і досі не можемо знайти спільну мову, - говорить Олег Савкін. – На щастя нам була дана рятівна пігулка під назвою "кохання". Це вистава про зіткнення чоловічої та жіночої пристрасті. В ній буде багато особистого, і нам би хотілося, щоб глядач знайшов відповіді й на свої запитання".

Для більш експресивного вираження почуттів актори задіяли танцювальні елементи аргентинського, бразильського та уругвайського танго. Хореограф Наталія Бурлака тішиться, що з такою красивою парою легко ставити красиві рухи.

"Вулкан пристрасті" - перша продюсерська робота Олега Савкіна.

"Я навіть не уявляв, скільки усіляких обов'язків на продюсері – починаючи від реклами, пошуку підрядників і розробки декорацій, закінчуючи вибором сукні та навіть жіночої комбінації для партнерки. Коли я повернуся просто до акторської діяльності, я відчуватиму себе на канікулах", - каже актор.

Друга прем'єра антрепризи відбудеться 23 грудня у Будинку офіцерів у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер фільму-концерту "Розділові Наживо" за участю Сергія Жадана

Серед спільних робіт кінопари Савкін та Васько - серіали "Доньки-матері", "Той, хто не спить", "Заради кохання я зможу все".

У фільмографії Олега Савкіна – 65 ролей в кіно, приблизно 30 – у театрі, а також зйомки в кліпах. Актор – півфіналіст польських "Танців із зірками" і ведучий прогнозу погоди на Першому Національному каналі.

Наталья Васько знялась у приблизно 100 картинах, зіграла більш ніж 10 театральних ролей, була ведучою на телеканалі "Інтер". Двічі була номінована на "VIVA! Найкрасивіші", а 2017-го стала лауреаткою національної кінопремії "Золота дзиґа" за роль у фільмі "Гніздо горлиці".

Зараз ви читаєте новину «Олег Савкін vs Наталія Васько: "На репетиціях ми ладні повбивати одне одного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі