пʼятниця, 04 січня 2019 09:19

"Океан Ельзи" організовує благодійний концерт

"Океан Ельзи" організовує благодійний концерт
Користувачі мережі дуже добре відреагували на таку новину. Фото:www.rbc.ua

21 січня 2019-го у Національній опері України гурт "Океан Ельзи" проведе разом із оркестром "Віртуози Києва" благодійний концерт.

Гроші, зібрані з квитків на концерт, підуть на підтримку сімей і дітей загиблих воїнів АТО, - повідомили на сторінці гурту у Facebook.

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зазначив, що ідея проведення концерту виникла після виступу групи з литовським оркестром Святого Кристофора у грудні 2018-го у Вільнюсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук зробив відверту політичну заяву і дав оцінку Зеленському

Тоді кошти від концерту передали Луганському дитячому будинку, який після початку війни перемістили до приміщення Сєвєродонецької інтернату.
Для проведення концерту до Києва з Вільнюса спеціально запросили відомого литовського художника-освітлювача Арвідаса Буинаускаса, який розробив спеціальне світлове шоу для виступу "Океан Ельзи" з оркестром.

Варто зазначити, що Вакарчук також записав відеозапрошення на концерт. Користувачі мережі дуже добре відреагували на таку новину.

"Слава, тільки сам розділяй кошти, правляча банда все вкраде", - прокоментувала Олена Сидоренко.

"А на концерті буде оголошено про висування в президенти?" - пожартував Олександр Александров.

"Я була на такому ж концерті у Вільнюсі, обов'язково сходіть, якщо є така можливість, - це було щось неймовірне! Пісні "Океану" у супроводі камерного оркестру - казкова музика", - зазначила Alina Mati.

Події Собору є прикладом об'єднання для українців. Про це у Twiiter написав лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" організовує благодійний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі