неділя, 09 лютого 2020 11:12

Обрали три кращих пісні від півфіналістів нацвідбору на Євробачення-2020

Обрали три кращих пісні від півфіналістів нацвідбору на Євробачення-2020
Євробачення 2020 відбудеться у нідерландському Роттердамі з 12 до 16 травня

У першому півфіналі нацвідбору на Євробачення-2020 виступили восьмеро учасників.Їхній порядок визначили жеребкуванням.

1. Гурт [O] з піснею "Там, куди я йду"

2. JERRY HEIL - пісня Vegan

3. Katya Chilly - пісня "Піч"

4. KRUTЬ - пісня "99"

5. GO-A з піснею "Соловей"

6. CLOUDLESS - пісня Drown Me Down

7. GIO - пісня Feeling so lost

8. Assol - пісня Save It.

Учасники виконували по одній композиції. Оцінювали їх члени журі та глядачі.

За результатами першого півфіналу до фіналу вийшли:

cпівачка Марина Круть (KRUTЬ)

Співачка та бандуристка Марина Круть родом із Хмельницького. KRUTЬ почала свій музичний шлях 15 років тому. Виконавиця стала учасницею 9 сезону "Голосу країни".

гурт Gо-A

Київський гурт Go-A об'єднав у своїй творчості сучасні біти, етнічний вокал та потужний гітарний драйв. Музиканти виконують пісні у створеному власноруч стилі "укр-транс". Учасники відомих музичних фестивалів, неодноразово представляли українську музику в Ізраїлі, Польщі та Білорусі.

та співачка Jerry Heil

24-річна співачка, авторка, композиторка та відеоблогерка. На початку 2019 року Jerry Heil підкорила музичний простір треком "#ОХРАНА_ОТМЄНА". "Прорив року" за версією премії Jager Music Awards, "Відкриття року" за версією журналу Viva, номінантка на музичну премію YUNA 2020 у категоріях: "Найкраща виконавиця", "Найкраща пісня", "Відкриття року".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні стартує півфінал нацвідбору Євробачення-2020

Другий півфінал відбудеться 15 лютого. А 22-го визначиться фіналіст, який представлятиме Україну на конкурсі у Нідерландах.

Національний відбір на конкурс Євробачення-2020 стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу Євробачення, а також не в'їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

5-ий рік поспіль учасників нацвідбору судитиме Андрій Данилко. Місце за суддівським столом поруч із народним артистом має співачка Тіна Кароль. Крісло замість Євгена Філатова посів генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов. Музичний продюсер національного відбору - Руслан Квінта, креативна продюсерка - Наталія Франчук, ведучий прямих ефірів - Сергій Притула.

Зараз ви читаєте новину «Обрали три кращих пісні від півфіналістів нацвідбору на Євробачення-2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі