пʼятниця, 21 травня 2021 11:10

Новий лідер - хто після другого півфіналу Євробачення підкорив YouTube

Новий лідер - хто після другого півфіналу Євробачення підкорив YouTube
Гурт Hurricane із Сербії підкорив YouTube. Фото: instagram.com/eurovision

У четвер, 20 травня, відбувся другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу. Яскравим виступом відзначилися жіночий гурт Hurricane із Сербії.

Ролик з їхнім номером в YouTube уже набрав понад 1,4, млн переглядів й продовжує впевнено триматися в трендах.

У трійку лідерів, за результатами пошуку, увійшли також учасниця з Греції Stefania – 586 тис. переглядів, і представники Фінляндії Blind Channel – 314 тис. Всі інші учасники набрали трохи більш як 200 тис. переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2021: онлайн-трансляція другого півфіналу

Під час першого півфіналу лідерство в трендах YouTube здобув український гурт Go_A. Ролик із виступом колективу за 13 год. набрав 1,2 млн переглядів. Зараз він налічує понад 5,2 млн переглядів.

За результатами голосування глядачів і журі, після другого півфіналу у фінал вийшли представники Албанії, Сербії, Болгарії, Молдови, Португалії, Ісландії, Сан-Марино, Швейцарії, Греції та Фінляндії. Під час першого – конкурсанти з Норвегії, Ізраїлю, Росії, Азербайджану, Мальти, Литви, Кіпру, Швеції, Бельгії та України.

Зараз ви читаєте новину «Новий лідер - хто після другого півфіналу Євробачення підкорив YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі