пʼятниця, 19 жовтня 2018 09:04

Новий трейлер "Слуги народу" розповідає про кінець війни і вільного Сенцова

Новий трейлер "Слуги народу" розповідає про кінець війни і вільного Сенцова
Ведуча новин там розповідає, що вже рівно рік, як на Донбасі панує мир - жодного пострілу, жодного вибуху, жодного вбитого і пораненого. Фото: стоп-кадр з відео.

Вийшов новий трейлер українського комедійного серіалу "Слуга народу". У ролику шоумен Володимир Зеленський розповів про новини, які хоче побачити кожен українець.

"Відверто кажучи, я мрію, щоб кожен вечір, у кожному куточку України кожна українська родина зібралася б за одним столом нарешті в повному складі, з батьком, сином, чоловіком і братом, і після смачної вечері всі разом подивилися б... випуск новин".

Далі показаний випуск новин, де ведуча розповідає глядачам про те, що сьогодні рівно рік, як на Донбасі панує мир - жодного пострілу, жодного вибуху, жодного вбитого і пораненого.

"У Києві в кінотеатрі" Жовтень "відбулася презентація нової стрічки режисера Олега Сенцова. На презентації Олег присутній зі своєю дружиною та 3 дітьми, - розповідає вона. - Крім того, Україна отримала право проведення Літніх олімпійських ігор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Щур висміяв Зеленського

У коментарях до трейлеру українці пишуть, що і самі мріють про такі новини:

"Вова! Ти або перестань робити рекламу, схожу на агітацію, або йди вже на вибори..."; "А ще мрію, що б ми стали добрішими один до одного. І долар по 8)"; "Дуже круто, хочу, щоб я прокинувся, і так стало"; "Йшов 2019 рік. Кінець лютого. На ютубі вийшов 124 трейлер "Нового Слуги народу".

В Україні офіційно зареєстрували нову політичну партію з назвою "Слуга народу".

Зараз ви читаєте новину «Новий трейлер "Слуги народу" розповідає про кінець війни і вільного Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі