вівторок, 16 січня 2018 12:49

Новий фільм про "Вартових галактики" вийде у 2020-му році

Новий фільм про "Вартових галактики" вийде у 2020-му році
Фото: http://krcrtv.com. Режисер обіцяє показати історію перетворення Ракети на істоту з людьскою ходою та інтелектом

У своєму твіттері режисер фільмів про рятівників галактики Джеймс Ганн відповів на питання користувача щодо продовження кіно-франшизи. Хоча студія Disney ще анонсувала прем'єру, Ганн пообіцяв випустити блокбастер через два роки.

"Вартові галактики-3" стануть останньою стрічкою для команди супергероїв. Режисер додав, що фанати можуть очікувати на спін-офи та сольні фільми героїв. Наприклад, історію перетворення єнота Ракети на істоту з людським інтелектом та можливістю пересуватись на двох лапах.

Фільми серії розповідають про землянина Пітера Квіла, якого прибульці викрали після смерті матері. Називає себе Зоряний лицар. Об'єднується з вбивцею Гаморою, розумним єнотом Ракетою, деревоподібним гуманоїдом Грутом та Драксом заради порятунку галактики від титана Таноса та Ронана, які знищують світи та планети, щоби показати свою силу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Кіборгів" екранізує повість Івана Франка

Третій фільм "Вартових Галактики" стане наступним у графіку релізів студії Marvel після "Людини-павука: Повернення додому". Прем'єра сиквела "Людини павука" запланована на 2019 рік.

Зараз ви читаєте новину «Новий фільм про "Вартових галактики" вийде у 2020-му році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі