вівторок, 03 вересня 2013 10:05

Новаторську акторську школу відкривають у київському Центрі Курбаса

Новаторську акторську школу відкривають у київському Центрі Курбаса

З 10-го вересня у Києві починає діяти новий навчальний проект - "Акторська школа образного перетворення". Ідея належить Національному центру театрального мистецтва ім. Леся Курбаса.

Навчальний курс в школі побудовано за новаторськими методиками по відношенню до існуючої системи акторської підготовки. Він активно грунтується на психології особистості, творчості та філософії Григорія Сковороди, Рене Декарта, Імануїла Канта.

Як зазначає автор ідеї та керівник проекту Олександр Токарчук, програма та методика нової акторської школи — це пошуки, експерименти, теоретичні та емпіричні дослідження останніх 30-ти років.

Програма складатиметься з чотирьох семестрів. Термін навчання - два роки. Наразі триває набір студентів до школи. Він стартував 20 серпня. Починаються заняття 10 вересня.

Навчатися в школі мають змогу всі бажаючі після проходження співбесіди. Для того, щоб пройти співбесіду, необхідно заповнити та надіслати анкету. Бланк анкети і детальну інформацію можна подивитися на сайті центру Леся Курбаса, або безпосередньо на сайті школи.

Зараз ви читаєте новину «Новаторську акторську школу відкривають у київському Центрі Курбаса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі