пʼятниця, 07 квітня 2017 00:34

Нова комедія Одрі Дана розповість, як почувається жінка у шкірі чоловіка

Автор: ParakeeT Film
 
Нова романтична комедія Одрі Дана виходить в прокат 13 квітня та розповість, як почувається жінка, раптово опинившись... трошки чоловіком

Головній героїні Жанні не щастить у коханні. Несподівано покинута чоловіком, молода жінка залишається одна з дітьми та образами на всіх чоловіків на світі, і зопалу клянеться ніколи більше не мати з ними нічого спільного. Однак у Всесвіту гарне почуття гумору: прокинувшись одного разу вранці, Жанна раптово починає вести та почуватися подібно чоловіку. Відтепер її життя – низка безперервних відкриттів і пригод.
"Якщо б я була чоловіком" - другий повнометражний фільм відомої французької актриси Одрі Дана, у якому вона одночасно виступає режисером і сценаристом. Дебютною роботою Одрі була картина "Красуні в Парижі" (2014), де вона також зіграла одну з ключових ролей, поруч з Ванессою Параді, Летицією Каста і цілою плеядою інших відомих представниць французького кіно.
Комедія з легкою іронією зачіпає одвічні питання про схожість і відмінності між чоловіками та жінками, але робить це весело і невимушено, з любов'ю до представників обох статей, без ноток фемінізму або сексизму. Комедії Одрі Дана сповнені дотепних діалогів і покликані нагадати, як важливо просто любити та приймати себе і один одного. Навіть найфантастичніші події тут глибоко правдиві та життєві, а герої такі ж справжні, як сотні знайомих і незнайомців, яких ми зустрічаємо кожен день, і також унікальні у своїх достоїнствах і недоліках, які насправді є їх родзинками.
Зараз ви читаєте новину «Нова комедія Одрі Дана розповість, як почувається жінка у шкірі чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі