пʼятниця, 16 серпня 2013 15:49

Нова книга Дашвар розповідає про дівчину, яка "погидила свободою"

 

Нова книжка Люко Дашвар носитиме назву "На запах м'яса". Перший наклад роману, який вийде друком у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля", складе 20тисяч примірників. Роман буде презентовано читачам 13 вересня на Форумі видавців у Львові.

Людина — це хижак. Але, на відміну від тваринного світу, наше сучасне життя має своє "м'ясо". Жага до багатства, влади, примарного благополуччя, бажання мати більше, ніж тобі потрібно, — все це м'ясо. Потяг до нього йде з самого низу людської натури. Сюжет нового роману "На запах м'яса", розгортається навколо дівчини Майі, яка хотіла втекти від гонитви за химерним, покинути щоденний "тваринний" світ та знайти забуття. Покинутий хутір, що загубився серед лісів, — саме те, що треба. Це гарна можливість закінчити своє життя, чи, може, почати нове? Саме тут, серед щирих почуттів і давніх легенд, вона знову повірила в себе. Повірила, що можна жити не заради себе чи якоїсь примхи, а жити заради життя. Але чи надовго це? Адже потяг до м'яса неможливо заглушити, і спрага до "красивого життя", наче голод, висотує з тебе всі сили, вмовляє повернутися до міста і забрати те, що тобі належить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Битіє" - саме слово за себе говорить - Люко Дашвар

Люко Дашвар, як завжди влучно, описує реалії нашого сучасного життя, викликає у читачів непідробні емоції, не залишає їх байдужими, говорить до них словами своїх героїв. Відома шанувальниця книжок Люко Дашвар, телеведуча Ольга Фреймут, що прочитала роман однією з перших, поділилася  своїми думками: "На запах м'яса" вразить. Продемонструє браковану долю дівчини, яка погидила свободою. Приміряла чужі мрії. Люко Дашвар вбрала твір в найошатнішу українську. Вважайте: авторка заходить у серце на правах газдині. Чинить гармидер, викидає зайве. Спершу дратуєшся від того, що душу скуйовджено, але коришся, бо моментом ліпшаєш…".

У 2010 році конкурс "Коронація слова" надав письменниці Люко Дашвар офіційний статус "Золотого автора",  а 2012 року ]ї було удостоєно почесного звання "Золотий письменник України".

Зараз ви читаєте новину «Нова книга Дашвар розповідає про дівчину, яка "погидила свободою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі