Ексклюзиви
середа, 05 травня 2021 00:45

Netflix зняв серіал про хлопчика-оленя

Netflix зняв серіал про хлопчика-оленя
11-річний Крістіан Конвері втілив Гуса, хлопчика з рисами людини та оленя, у серіалі від Netflix "Ласун". Фото: Netflix

Netflix випустив трейлер серіалу "Ласун". Заснований на серії коміксів DC Джефа Леміра. Виходив з 2009 по 2013 рік.

"Netflix нарощує свою епоху блокбастерів, щоб конкурувати з такими серйозними стрімінгами, як Disney Plus та HBO Max. Цього літа обіцяє ще один унікальний сюжет, екранізацію культового коміксу DC. Це обіцяє бути постапокаліптична гібридна казочка.

Десять років назад катастрофічна подія спричинила хаос у світі, що призвело до вибуху невідомого вірусу. Усе частіше народжується діти-гібриди. Серед них Гус - наполовину-хлопчик, наполовину-олень. Переховувався в своєму будинку в лісі, його починають переслідувати через несхожість. Щоб захиститися, він об'єднується з самотнім мандрівником-мисливцем Гіббером та рушає в мандрівку. Той навчає хлопчика стріляти з арбалету, за сюжетом", - йдеться на Polygon.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" зіграє в серіалі про "сантехніків"

Проєкт розробляли з 2019-го, призупинили через епідемію. Знімали в Новій Зеландії. Вийде на Netflix 4 червня.

Продюсерами проєкту виступили Роберт Дауні-молодший зі своєю дружиною Сюзен. Шоураннерами стали Джим Мікл і Бет Шварц. Головні ролі зіграли 11-річний Крістіан Конвері та Вілл Форте.

"З трейлера це вже виглядає як щось химерне і разом з тим небезпечне. Однак це точно буде щось більше, ніж просто історія про хлопчика з рогами, який прагне знайти собі місце у світі. Це яскраво розвиває почуття в людей щодо прийняття, терпимості та розуміння, що бути іншим - не означає бути поганим. Цей урок багатьом ще належить вивчити, як би очевидно це не звучало", - йдеться на tvovermind.com.

Роберт Дауні-молодший найбільш відомий за ролями Шерлока Холмса та Залізної людини. Останніми роками займає топові місця в рейтингу Forbes найбільш високооплачуваних акторів.

Зараз ви читаєте новину «Netflix зняв серіал про хлопчика-оленя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі