вівторок, 24 вересня 2019 10:10

Netflix випустив детектив, де події розгортаються в 3 кімнатах

Netflix випустив детектив, де події розгортаються в 3 кімнатах
Серіал "Злочинець" має 12 епізодів. Усі - доступні для перегляду. Фото: BBC.

20 вересня на Netflix вийшли 12 епізодів детективного серіалу "Злочинець" (Criminal).

Усі дії в ньому відбувається лише в кімнаті для допитів, кабінеті, звідки ведеться спостереження за допитом, і коридорі поліцейської дільниці. На думку критиків, це найцікавіший детектив 2019-го, передає BBC.

Три із 12 серій із англійськими акторами англійською. Інші - німецькою, французькою та іспанською. Кожна серія має сюжет. Це допит підозрюваного у вбивстві, викраденні дитини, зґвалтуванні або транспортуванні нелегальних мігрантів. Поліцейські грають із підозрюваним, підозрювані та їхні адвокати грають із поліцією.

Мінімалізм декорацій дозволяє звернути увагу на подробиці, які не є важливими у високобюджетному трилері. То в руці героя тремтить пластиковий стаканчик із кавою. У кульмінаційний момент допиту починає працювати кондиціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили подробиці зйомки "Чорнобиля"

"Нам дуже сподобалася ідея роботи в обмеженому просторі, - каже в інтерв'ю BBC Джордж Кей, співавтор серіалу і один із авторів минулорічного трилера "Вбиваючи Єву". - У будь-якій драмі навряд чи потрібно більше за 3 кімнати. Завжди є сюжетне рішення, що дозволяє лише перейти з однієї кімнати до іншої. Ми просто міняємо їх і тим самим ускладнюємо сюжет і роль персонажів".

"В акторів тут набагато більше відповідальності, тому що просто нікуди сховатися", - говорить акторка Кетрін Келлі, що зіграла в одній із серій.

Пройшла 71-а церемонія нагородження телевізійної премії "Еммі-2019" у Лос-Анджелесі. Найбільшу кількість номінацій і нагород отримав культовий серіал "Гра престолів". Тріумфатор мав рекордні 32 номінації та переміг у 12 із них. "Гру престолів" знову визнали найкращим драматичним серіалом року.

Зараз ви читаєте новину «Netflix випустив детектив, де події розгортаються в 3 кімнатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі