понеділок, 19 квітня 2021 19:19

Назвали фільм відкриття Каннського кінофестивалю

Назвали фільм відкриття Каннського кінофестивалю
Актори Адам Драйвер та Маріон Котіяр зіграли головні ролі у фільмі "Аннетт". Прем'єрний показ заплановано на 6 липня після церемонії відкриття цьогорічного Каннського кінофестивалю. Фото: twitter.com

Фільм французького режисера Леоса Каракса "Аннетт" відкриє 74-й Каннський кінофестиваль. Прем'єра мюзиклу відбудеться 6 липня на набережній Круазет у Каннах, Франція. Стрічка ввійшла в основну конкурсну програму.

Дія відбувається в Лос-Анджелесі. Головні герої - зовні ідеальна пара: стендап-комік із запеклим почуттям гумору Генрі та всесвітньо відома оперна співачка Енн. Їхні життя кардинально змінюються після народження дочки – Аннетт, за сюжетом.

У драмі знялися американський актор Адам Драйвер та француженка Маріон Котіяр. Також до ансамблю приєднався зірка серіалу "Теорія великого вибуху" Саймон Гелберґ. Саундтрек написав американський гурт Sparks.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати приїжджає з Бельгії лікувати зуби

"Аннетт" - перша робота Леоса Каракса після стрічки "Корпорація "Святі мотори" 2012 року, прем'єра якого також відбулася в Каннах. Також це перша англомовна картина постановника.

Фільм був готовий до показу на кіноогляді торік, але прем'єру відклали через пандемію.

Президент Каннського кінофестивалю П'єр Лескур каже, що кожна стрічка Каракса - це подія, і новинка теж виправдає очікування. За його словами, "Аннетт" – подарунок, на який сподівалися любителі кіно, музики та загалом культури протягом останнього року.

Через пандемію цьогорічний кінофорум пересунув свої звичні дати з травня-червня на 6–17 липня.

Американський режисер Спайк Лі очолить журі 74-го Каннського кінофестивалю. Повний склад журі та конкурсну програму оголосять наприкінці травня.

Зараз ви читаєте новину «Назвали фільм відкриття Каннського кінофестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі