вівторок, 30 жовтня 2018 21:45

Наталі Портман у ролі скандальної співачки: вийшов трейлер фільму "Голос світла"

Наталі Портман у ролі скандальної співачки: вийшов трейлер фільму "Голос світла"
Наталі Портман зіграє вигадану співачку. Фото: consequenceofsound.net

У мережі показали перші кадри музичної драми "Голос світла" (Vox Lux). Головну роль у фільмі виконує голлівудська акторка Наталі Портман.

У фільмі йдеться про кар'єру вигаданої співачки Селести.

Школяркою разом із сестрою Елеонорою опиняється в епіцентрі шкільної стрілянини. Разом пишуть пісню про трагічні події, що робить їх популярними. Селеста продовжує кар'єру під керівництвом сестри. Потрапляє у низку скандалів, які ставлять під загрозу її майбутнє у шоу-бізнесі.

Картина показує 18 років життя артистки.

У "Голосі світла" також знявся зірка серіалу "Молодий папа" Джуд Лоу, який виконує роль менеджера Селести.

Режисером стрічки став Брейді Корбет. Творці картини намагалися згадати про найважливіші культурні події початку 21 століття.

Прем'єра фільму відбулася 4 вересня на Венеційському кінофестивалі. У світовий прокат фільм виходить 7 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінокритики назвали найкращий український фільм року

З'явився остаточний трейлер біографічної драми "Богемна рапсодія" про життя лідера гурту Queen Фредді Мерк'юрі. Стрічка американського режисера Браяна Сінгера вийде в український прокат 1 листопада.

Фільм покаже стрімке зростання популярності гурту Queen, історію створення хітів колективу. Кульмінацією картини стане участь гурту в благодійному концерті у Лондоні 1985-го, де збирали кошти для жертв голоду в Ефіопії. Виступ Queen на цьому заході критики називають найкращим живим виконанням в історії рок-музики.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман у ролі скандальної співачки: вийшов трейлер фільму "Голос світла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі