середа, 18 квітня 2007 10:20

Найвідоміша пара індійського кіно зіграє весілля (ФОТО)

 
Головні зірки Боллівуду - колишня Міс Світу 33-річна Айшварайя Рай і відомий актор 31-річний Абхішек Баччан зіграють весілля, яке триватиме три дні. На їхнє весілля запрошено близько 100 гостей, серед яких відомі індійські політики і діячі кіноіндустрії. Під час церемонії, що проходитиме в прибережних резиденціях в Мумбаї, охороняти спокій молодожонів і їхніх гостей будуть близько 500 поліцейських.

Святкування почнуться 18 квітня з традиційної музичної церемонії санджіт, під час якої пара співатиме і танцюватиме разом зі своїми родичами. 19 квітня відбудеться церемонія мехенді, під час якої на руки і ноги нареченої будуть хною нанесені узори. В п"ятницю 20 квітня в Мумбаї пройде власне шлюбна церемонія за індуїстським обрядом.

Про свої змовини пара оголосила в січні 2007 року. Раніше молодожони встигли знятися разом в декількох картинах, проте тільки одна з них - "Гуру" - мала серйозний касовий успіх, з посиланням на AFP повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміша пара індійського кіно зіграє весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі