середа, 12 червня 2019 21:45

На Землі живуть тисячі прибульців: що дивитися в кіно з 13 червня?

На Землі живуть тисячі прибульців: що дивитися в кіно з 13 червня?
Перезапуск популярної серії фільмів 1990-х "Люди в чорному". comicbook.com

Мисливці за прибульцями, повернення легендарного режисера та сімейна драма про собаку очікують глядачів в кінотеатрах з 13 червня. Пропонуємо ознайомитися з найяскравішими новинками тижня.

"Люди в чорному: Інтернешнл", реж. Ф. Гері Грей. Великобританія, США.

На Землі живуть тисячі прибульців. Корпорація "Люди в чорному" створена для співпраці людей з представниками інопланетних цивілізацій. Агенти мають новітню зброю та обладнання. Наприклад, "нейралізатор" - інструмент для стирання пам'яті. Перезапуск серії фантастичних комедійних фільмів 1990-х про Нью-Йоркську корпорацію цього разу не обмежився американським містом. Компанія "Люди в чорному" вийшла на міжнародний рівень. На фоні постійних відряджень агентам доведеться боротися не тільки з прибульцями, а і зі шпигуном в колективі.

Ролі виконали Тесса Томпсон, Кріс Гемсворт, Ребекка Фергюсон, Емма Томпсон та Ліам Нісон.

"Доміно", реж. Браян Де Пальма. Данія, Франція.

Поліцейський намагається поквитатися за смерть напарника. Розуміє, що і вбивці є за що мстити. Багато років тому батька злочинця несправедливо покарали.

"Доміно" - перший фільм американця Браяна Де Пальми з 2012-го. Режисер відомий картинами "Обличчя зі шрамом", "Шлях Карліто" та "Керрі". У головних ролях Микола Костер-Вальдано, Керіс ван Хаутен та Гай Пірс.

"Подорож хорошого пса", реж. Гейл Манкусо. Китай, Індія, США.

Продовження фільму 2017-го про пса, що проживав декілька життів. Цього разу він переродився у тілі цуцика бігля Моллі, щоб порадувати дівчинку-підлітка СіДжей. Школярці довелося переїхати з ферми у велике незнайоме місто. Лише пес приносить радість.

Головні ролі виконали Денніс Куейд та Кетрін Прескотт. Пса озвучив комедіант Джош Гад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали українського собаку-супергероя

Голлівудський актор Кріс Гемсворт заявив, що планує відпочити від кіно. За словами актора, він хоче побути з сім'єю та повернутися в індустрію з новими силами. Червнева прем'єра "Люди в чорному: Інтернешнл" не буде останнім фільмом з Гемсвортом, що вийде цього року. Бойовик "Дакка" та комедія "Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження" також заплановані на 2019-й.

Зараз ви читаєте новину «На Землі живуть тисячі прибульців: що дивитися в кіно з 13 червня?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі