вівторок, 22 березня 2011 18:09

На тижні моди Вороніну аплодували стоячи
30

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Вчора, 21-го березня, у Мистецькому арсеналі відбувся останній день 28-го Українського тижня моди. Його завершував вітчизняний дизайнер Михайло Воронін. Він уперше поряд із класичними моделями чоловічого одягу представив жіночу колекцію.

"Жінка має бути елегантною, гарною, привабливою, а не у порваних джинсах", - пояснив свої дії Воронін.

Над колекцією працював міжнародний тандем дизайнерів: Лариса Вороніна (США), українець Андрій Пономаренко розробляли чоловічу колекцію. Жіночу створювали Людмила Ларуссо (Німеччина) та вітчизняний дизайнер Марина Баранова.

Весь одяг був витриманий у законах класики та аристократизму: чіткі лінії, ділові костюми, дорога тканина. Серед чоловічого одягу були моделі як молодіжного напрямку, так і ділової класики.

Родзинкою колекції стали костюми та піджаки у чорно-білу клітинку.

"Гідність та респектабельність не ганяються за сексуальністю. Вони віддають перевагу стриманості. Це вибір упевнених та успішних ділових людей з хорошою репутацією. Чоловіча та жіноча лінії виконані в однаковій кольоровій гаммі. Це підкреслює їхні рівноправні партнерські стосунки", - зазначив Михайло Воронін.

Особливу увагу глядачів привернули 2 сукні із жіночої колекції: чорна з корсетом, прикрашеним камінцями, і червона з великим бантом.

Після закінчення показу гості аплодували стоячи й просто на подіумі дарували квіти авторам колекції. Воронін був одягнений у піджак пастельного кольору та чорні брюки. На показ прийшли люди переважно старшого віку. Серед гостей — шоумен Дмитро Коляденко.

Зараз ви читаєте новину «На тижні моди Вороніну аплодували стоячи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі