середа, 11 квітня 2007 13:18

На "Міс Всесвіт" від України поїде харків"янка (Фото)
5

На конкурсі "Міс Україна Всесвіт - 2007", який пройшов в столичному готелі "Прем"єр Палац", перемогла 21- річна харків"янка Людмила Пікуліна. У травні вона представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у Мексиці.



Людмила - професійна модель, співпрацює з гонконгським модельним агентством "Старс Піпл". Знімалася для глянцевих журналів Тайваню та Гонконгу. У модельний бізнес Людмилу привела бабуся - колишня медсестра. Дівчину назвали саме на її честь.

Мати Пікуліної навчалась в медінституті, а батько щойно відслужив в армії, коли в них народилася донька. Вихованням малої займалася бабуся.

- Вона називала мене красунечкою і принцесою, - згадує дівчина. - У 5 років повела до балетної школи. Я позаймалася три роки й кинула. А в 13 вона віддала мене до харківської школи моделей. Там було нелегко, але цього разу я вирішила не здаватись.

Зізнається, що анкету з фотокарткою на адресу оргкомітету конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" відправила бабуся.

- Коли вона розповіла про це, я сказала: "Бабусю, відстань". Але через місяць прийшло повідомлення, що мене відібрали до десятки найвродливіших дівчат України. Я почала готуватись до конкурсу. Найперше знайшла репетитора з англійської мови.

Зізнається, що переймається, щоб у Мексиці розмовляти без акценту, тому продовжує брати уроки англійської.

"Міс Україна-Всесвіт" також вільно розмовляє німецькою. Рік вона жила і навчалась у Швейцарії, в тамтешньому відділені Інституту Ґете. Вищу освіту здобуває заочно, на 4 курсі Київської фармацевтичної академії.

Людмила має 19-річну сестру Наталку.

- Вона професійна балерина. Працює в Харківському театрі опери й балету. Багато гастролює світом, - розповідає дівчина.

Разом із титулом "Міс Україна-Всесвіт 2007" Людмила Пікуліна отримала путівку до Ізраїлю і набір косметики від німецької фірми "LR". Дівчина підписала контракт, у якому зобов"язалась упродовж року не виходити заміж.

Марина ВАРИЧ

Зараз ви читаєте новину «На "Міс Всесвіт" від України поїде харків"янка (Фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі