понеділок, 07 травня 2007 08:37

На площі в Мехіко роздяглися 18 тисяч людей (ФОТО)
5

В неділю на головній площі Мехіко американському фотографові Спенсеру Тьюніку одночасно позували більше 18 тисяч голих мексиканців. Роздягнені люди по команді то вставали, то лягали навзнак, то, стоячи на колінах, імітували позу людського ембріона в материнській утробі.

Фотограф знімав цю масу людських тіл в променях уранішнього світла з балконів розташованих навколо площі будівель і з люльки невеликого підйомного крана.

"Яка подія для мексиканського мистецтва!", - вигукнув Тьюнік на прес-конференції, влаштованій після закінчення фотосесії.


"Думаю, що вся Америка зараз дивиться на Мексику, дивуючись з того, яка вільна ця країна, де на голе людське тіло дивляться як на витвір мистецтва. Ніякої порнографії та криміналу, тільки щастя й увага", - продовжував захоплюватися своєю затією фотограф.

Цією зйомкою Тьюник побив свій же власний рекорд кількості голих фотомоделей, одночасно задіяних в зйомках. Раніше з аналогічними акціями фотограф відвідував Рим, Мельбурн, Монреаль, Нью-Йорк і Барселону, де в 2003 році ним і був встановлений попередній рекорд - 7000 голих учасників арт-перформанса, повідомляє Lenta.ru, з посиланням на Associated Press.

Фото Reuters.

Зараз ви читаєте новину «На площі в Мехіко роздяглися 18 тисяч людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі