субота, 17 червня 2017 14:54

На Оскар вперше номінували трейлер до відеогри

На Оскар вперше номінували трейлер до відеогри
На премію Оскар в категорії "Кращий анімаційний короткометражний фільм" вперше номінували трейлер до відеогри Фото: YouTube

На премію Оскар в категорії "Кращий анімаційний короткометражний фільм" вперше номінували трейлер до відеогри. Автором відео "Everything" став кінорежисер, сценарист та анімітор Девід О'Рейлі.

Трейлер до відеогри вважається першим випадком в історії, коли до лонг-лист премії "Оскар" потрапив ігровий проект. Гру вперше презентували в березні цього року і вона вже отримала різні нагороди на Незалежному фестивалі ігор. Про це розповіли на First Post.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одеський кінофестиваль приїде тричі номінант на "Оскар"

Творіння Девіда О'Райлі вважають незвичайним через те, що у ньому можна грати за будь-який об'єкт, представлений у грі. Таким чином автор втілює у ідеї синтоїзму. Це релігійна течія, яка поширена в Японії та заснована на вірі в те, що усі явища природи, тварини, побутові предмети, мають душу.

У мережі з'явився ролик, який представляє фанатський трейлер одного з кращих анімаційних фільмів минулого року "Зоотрополіс", змонтований в стилі нового фантастичного трилера Рідлі Скотта "Чужий: заповіт".

Зараз ви читаєте новину «На Оскар вперше номінували трейлер до відеогри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі