четвер, 16 серпня 2018 14:57

На концерт Imagine Dragons у Києві масово підробляють квитки

На концерт Imagine Dragons у Києві масово підробляють квитки
Квитки на концерт Imagine Dragons підроблюють шахраї. Фото: Comma

Організатори київського концерту американського гурту Imagine Dragons повідомили про масовий продаж фейкових квитків на виступ. Він відбудеться 31 серпня на НСК "Олімпійський".

"Ажіотаж на концерт спровокував шахраїв. Одна із шахрайських компаній "Консьерж Сервис" продавала квитки на сайті Olx.ua та зі свого акаунта в Instagram з березня 2018 року. Їхню діяльність давно припинили, але скільки сотень чи тисяч людей придбали фальшиві квитки на концерт Imagine Dragons в Києві – невідомо. Ми неодноразово наголошували - купувати квитки можна виключно на офіційних ресурсах. На жаль, не всі дослухалися порад", - повідомили організатори у Facebook.

Квитки, придбані у шахраїв, не є дійсними, їхні власники не зможуть потрапити на концерт. Щоб не ризикувати, організатори закликають не купувати квитки у перекупників і на сайтах оголошень.

Продаж квитків на концерт Imagine Dragons стартував 9 січня. Тоді кількість охочих виявилася такою великою, що їх поставили в електронну чергу. За півдня продажів кількість користувачів у черзі сягнула більш ніж 28 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вперше виступлять Imagine Dragons. 5 хітів гурту, які варто послухати

Imagine Dragons з'явилися 2008 року в Лас-Вегасі, США. Випустили три студійних альбоми. Останній з них, Evolve, вийшов у травні 2017 року. Отримали музичну премію "Греммі" у номінації "Найкраще рок-виконання".

Зараз ви читаєте новину «На концерт Imagine Dragons у Києві масово підробляють квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі