Ексклюзиви
субота, 10 грудня 2011 18:29

На концерт гурту "Бумбокс" прийшли 5 тисяч шанувальників
10

Фото: Фото: Тарас Подолян

Вчора, 9 грудня, у столичному концертному залі "Стерео Плаза" зібралися біля 5 тисяч людей на концерті українського рок-гурту "Бумбокс". 2-годинний виступ був присвячений виходу нового, 6-го альбому гурту "Середній вік".

У платівку увійшло 11 пісень, серед них рімейк на композицію "Братів Гадюкіних" "Звьоздочка".

"Назвали так альбом, бо упіймав себе на тому, що ми з друзями розмовляємо як люди середнього віку. Молоді ще всі, а говоримо про футбол. Ну хіба це нормально? Альбом записували півроку. Це дуже довго. Раніше робили за 2-3 дні. Вже з'являються нові музиканти. І вони набагато крутіші за мене, бо можуть записати альбом за 2 дні. І вже завтра ми підемо на їх концерти", - розказав соліст гурту Андрій Хливнюк перед концертом. Поводився спокійно, багато всміхався, дуже ввічливий.

"Намагаюсь не хвилюватися, бо по суті концерт – це просто підсилений звук. Нічим не відрізняється від гри на гітарі вдома чи виступу на вулиці. Але у Києві завжди важче виступати, бо це рідне місто, але й дуже солодко", - зазначив музикант.

З концерту вперше в Україні вели онлайн-трансляцію. Слухачі двічі викликали музикантів на біс. Дві дівчини святкували на концерті дівочі вечірки.

Зараз ви читаєте новину «На концерт гурту "Бумбокс" прийшли 5 тисяч шанувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі