субота, 14 вересня 2013 16:16

На Форумі видавців Марія Матіос подарувала першу книгу чоловікові, Люко Дашвар роздала 200 автографів, а Януш Вишневський поснідав із жінками
5

Фото: Фото: Ольга Швед

У Львові триває 20 ювілейний Форум видавців у Львові. Серед заходів – презентації, авфтогрф-сесії, зустрічі, майстер-класи, концерти.

Заходи письменників та спеціальних гостей форуму розписанні майже по хвилино.

Письменники з-за кордону Емма Андієвська (Німеччина) та Юрій Тарнавський (США) провели кілька лекцій про свою творчість та роздали автографи.

Відома письменниця Марія Матіос кілька разів на день роздає автографи у різних видавництвах, де презентують її книги. Першу книга авторка за традицією дарує чоловікові – читачу та ставить автограф.

"Одного разу 6 годин підряд роздавала підписи, цього року сподіваюся, буде менше", - каже письменниця. Її нова книга "Черевички для Божої матері" має величезний успіх серед читачів.

Інша письменниця, найновіша книга вийшла із великим, як для України тиражем – 20000 примірників Люко Дашвар роздала близкь 200 автографів за 2 години на стенді "Клубу Сімейного дозвілля". На форум привезла свою книгу "На запах м'яса".

Посльський письменник Януш Вишневський уранці 14 вересня зустрівся із жінками –журналістками на прес-сніданку, а в обід уже спілкувався із читачками у конференц- залі. Він привіз в Україну книгу "На Фейсбуці із сином. Письменниця, телеведуча Тетяна Толстая розповіла, де черпає натхнення.

"У тролейбусах і магазині. Я не виходжу майже нікуди, але в цих місцях чую цікавенні діалоги. Звичайні історії із життя мене надихають", – ділиться письменниця.

На Форумі видавців щогодини відбуваються цікаві заходи за участі відомих письменників та музикантів.

Зараз ви читаєте новину «На Форумі видавців Марія Матіос подарувала першу книгу чоловікові, Люко Дашвар роздала 200 автографів, а Януш Вишневський поснідав із жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі