понеділок, 02 грудня 2013 13:21

На дитячому "Євробаченні" перемогла Мальта
28

Фото: Фото: Сергій Старостенко

30 листопада у столичному палаці "Україна" відбувся фінал дитячого "Євробачення". Переможницею стала Гайя Каучі з Мальти. Друге місце посіла українка Софія Тарасова. Третім став Ілля Волков із Білорусії.

Концерт почали рівно о 20.00. за годину учасники закінчували представляти свої номери. Поки тривало голосування перед глядачами виступали співачка Злата Огнєвіч, переможниця минулорічного "Євробачення" Емілі де Форест та переможниця дитячого "Євробачення-2012" Анастасія Петрик. Організатори анонсували виступ співачки Руслани із дитячим хором. Та через події на Майдані Незалежності у Києві вона свій виступ скасувала.

Під час оголошення оцінок всі конкурсанти вийшли на сцену. Спочатку лідирувала Росія. Та в результаті вона опинилася на 4 місці. Гайя Каучі із піснею "The Start" набрала 130 балів. Софія Тарасова з піснею "We are one" - 121 бал. Пісню Іллі Волкова "Пой со мной" оцінили у 108 балів.

"Дуже задоволений результатами, бо вони насправді дуже чесні. Представниця Мальти перемогла заслужено. Вона вийшла на сцену сама. У неї шикарний голос і відчувалася дитяча харизма. На сцені Гайя поводилася дуже впевнено. Це все передалося публіці. Українська пісня теж хороша і Софія теж вийшла на сцену сама", - сказав кореспонденту Gazeta.ua Валід Арфуш.

"Це не закономірність. Просто після минулорічної перемоги Насті Петрик батьки дітей і їхні викладачі зрозуміли: для перемоги у конкурсі найперше треба мати гарний голос і таку ж пісню. Реквізит і підтанцьовка цього не замінять", - додав він.

Країна, в якій наступного року відбудеться дитяче Євробачення, поки не визначена. Заявки на організацію можуть подати всі бажаючі країни. Рішення прийматиме спеціальна комісія.

Зараз ви читаєте новину «На дитячому "Євробаченні" перемогла Мальта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі