пʼятниця, 09 серпня 2013 08:43

На Amazon торгують мистецтвом - Ван Гога можна купити за 8 доларів

На Amazon торгують мистецтвом - Ван Гога можна купити за 8 доларів
Скріншот сайту Amazon.com

Інтернет-компанія Amazon запустила платформу Amazon Art, на якій почала торгувати творами мистецтва. Твори, представлені в магазині, продають більше 150 американських галерей і дилерів з інших країн. У загальній складності зараз онлайн-магазин торгує 40 тисячами арт-об'єктів, які коштують від 40 доларів до 4,85 мільйона доларів. У продажі також є роздруковані плакати відомих картин. Приміром, плакат полотна Ван Гога можна придбати за 8 доларів.

Найдорожчою на Amazon на даний момент є картина американського художника та ілюстратора Нормана Роквелла "Willie Gillis: Package from Home" (Уіллі Джіліс: посилка з дому), створена в 1942 році. На сайті також продаються літографії Сальвадора Далі, картини і літографії Клода Моне, а також автограф Енді Уорхола. Як зазначає BBC News, Amazon продає або оригінальні роботи, або примірники з лімітованих серій.

Компанія також гарантує, що на продаж будуть надходити твори "високої якості", про кожного з яких буде повідомлятися докладна інформація. Пошук творів мистецтва можна виробляти за різними характеристиками: розміром, жанром, стилем, зображеному предмету, а також ціною.

Компанія Amazon, заснована в 1994 році, - найбільший інтернет-магазин у світі. Спочатку компанія спеціалізувалася на продажі книг, однак потім її діяльність стала значно ширше. Компанія не тільки володіє майданчиком для електронної торгівлі, а й надає послуги "хмарного" хостингу.

Зараз ви читаєте новину «На Amazon торгують мистецтвом - Ван Гога можна купити за 8 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі