вівторок, 24 березня 2020 17:46

"Музика на дивані": Metallica безкоштовно викладе записи своїх концертів

"Музика на дивані": Metallica безкоштовно викладе записи своїх концертів
Metallica нові записи викладатимуть щопонеділка під хештегом #MetallicaMondays

Американський метал-гурт Metallica щотижня викладатиме в мережі записи своїх концертів, щоб підтримати своїх шанувальників під час карантину. Перше відео з'явилося сьогодні на YouTube-каналі Metallica. Це минулорічний концерт в ірландському замку Слейн.

Гурт надіслав щире повідомлення шанувальникам через соціальні медіа щодо пандемії коронавірусу та скасування кількох майбутніх фестивальних дат. Також анонсував новий концертний серіал під назвою #MetallicaMondays.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоч якась розвага: Pornhub відкриває преміум-контент на час карантину

"Ми хочемо зберегти дух живої музики, навіть якщо ми поки що не можемо ходити на будь-які концерти. Metallica завантажуватиме класичні концерти зі сховищ на YouTube. Поки ми залишаємось удома, ми розуміємо, що нам не вистачає живої музики, то можна зануритися в кілька наших улюблених шоу на соціально відповідальній відстані. Ми разом у цьому, і ми переберемо це. Пропонуємо серію прямих шоу Live Metallica прямо на ваш диван!" - пишуть на своїй сторінці у соцмережі учасники гурту.

Metallica нові записи викладатимуть щопонеділка під хештегом #MetallicaMondays.

Порносайт Pornhub надає безкоштовний преміум-доступ усім користувачам за умови згоди на самоізоляцію. Безкоштовний преміум-доступ буде до 23 квітня в усіх країнах світу - повідомляєють на сайті сервісу.

Зараз ви читаєте новину «"Музика на дивані": Metallica безкоштовно викладе записи своїх концертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі