середа, 12 травня 2021 17:49

Музична премія нагадає, яка потужна в Україні попсцена

Музична премія нагадає, яка потужна в Україні попсцена
Співак Дмитро Монатік отримав найбільше номінацій на цьогорічну музичну премію YUNA. Претендує на нагороду в 7 категоріях. Виступить під час ювілейної церемонії вручення сьогодні о 20:00. Фото: yuna.ua

10-а церемонія вручення Національної музичної премії YUNA відбудеться сьогодні, 12 травня, у столичному Палаці "Україна".

Трансляція розпочнеться о 20:00 на телеканалі М1. Оголосять найкращих вітчизняних виконавців у 17 категоріях.

На сцені виступатимуть рекордні за всю історію шоу 16 артистів. Серед хедлайнерів – гурти The HARDKISS, ТНМК, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, KOZAK SYSTEM. Номери готують MONATIK, Lida Lee, Артем Пивоваров, Alina Pash, TVORCHI, Оля Цибульська, Олег Кензов, KAMALIYA, NIKITA LOMAKIN, Євген Хмара. А також переможниці першого й другого конкурсу YUNA Junior Христина Жуковська та Анастасія Балог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвуть найкращих українських виконавців 2020 року

"Останні 12 місяців мені хотілося, щоб з'явилось якесь вікно в пандемії, коли можна було б нагадати Україні, яка потужна й різноманітна в неї попсцена. Нагадати, як багато в нас талановитих артистів, які, затверджуючи себе, водночас будують наше спільне майбутнє.

Сьогодні це відбудеться. Буде лише пів зали, маски, антисептики. Усе, як треба. Через карантинні обмеження для організаторів ця подія перетворилася на велику благодійну акцію на користь нашої музичної сцени.

Щодо популярної тези "на манежі всі ті ж самі": із 16 артистів, які вийдуть сьогодні на сцену, 10 на YUNA виступатимуть уперше. Запевняю, декілька номерів програми такого високого рівня та глибини сенсів, що вони міцно запам'ятаються", - каже директор із розвитку музичної премії YUNA Ігор Панасов.

Ведучими церемонії будуть Володимир Остапчук і Маша Виноградова.

З 18:00 в ефірі М1 відбуватимуться живі трансляції з "червоної доріжки".

YUNA - національна професійна музична премія. Заснована 2011-го. Щороку експерти індустрії відзначають найкращих вітчизняних артистів.

Зараз ви читаєте новину «Музична премія нагадає, яка потужна в Україні попсцена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі