вівторок, 11 червня 2019 12:57

Мультсеріал "Любов, смерть і роботи" отримає продовження

Автор: imdb.com
  Стрімінг-сервіс Netflix анонсував другий сезон фантастичного мультсеріалу "Любов, смерть і роботи"
Стрімінг-сервіс Netflix анонсував другий сезон фантастичного мультсеріалу "Любов, смерть і роботи"

Стрімінговий сервіс Netflix продовжив мультсеріал для дорослої аудиторії "Любов, смерть і роботи" на другий сезон. Над продовженням працюватиме американська режисерка корейського походження Дженніфер Ю, яка зняла другу і третю частину анімаційної трилогії "Панда Кунг-Фу".

"Любов, смерть і роботи" - це антологія фантастичних історій тривалістю від 6-ти до 17-ти хвилин. Перший сезон складався з 18-ти короткометражок.

Епізоди серіалу є окремими історіями в різних світах, жанрах та анімаційних стилях. Серед персонажів - роботи, кіборги, перевертні, іншопланетяни, фермери на саморобних бойових машинах, розумний йогурт. В основі мультфільмів антології лежать оповідання фантастів Кена Лю, Майкла Свонвіка, Джона Скальці, Пітера Гамільтона, Аластера Рейнолдса.

Короткометражки створено командами аніматорів із різних країн - США, Канади, Угорщини, Польщі, Франції, Іспанії, Великої Британії, Данії, Росії та Республіки Корея.

Продовження антології продюсери називають "другим томом". З нагоди анонсу на сторінці Netflix у соціальній мережі Twitter було опубліковано ролик із кадрами першого сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Історія про йогурт, що став президентом, суголосна нашому сьогоденню" - Світлана Тараторіна про серіал "Любов, смерть і роботи"

Перший сезон мультсеріалу "Любов, смерть і роботи" вийшов на стрімінг-сервісі Netflix 15 березня. Продюсерами шоу стали американські режисери Тім Міллер і Девід Фінчер. 2008 року вони планували співпрацювати над анімаційною антологією Heavy Metal від кіностудії Paramount Pictures. Це мала бути восьми- або дев'ятисерійна адаптація коміксів та оповідань з однойменного американського журналу для дорослих. Виробництво проекту так і не стартувало - студія вважала його надто ризикованим для широкої аудиторії. "Любов, смерть і роботи" стали переосмисленням цього нереалізованого задуму.

Девід Фінчер - постановник фільмів "Бійцівський клуб", "Сім", "Гра", "Зодіак", "Соціальна мережа", "Загублена". Працював над серіалами Netflix "Картковий будинок" і "Мисливець за розумом".

Тім Міллер зняв стрічки "Дедпул" і "Термінатор: Фатум".

Зараз ви читаєте новину «Мультсеріал "Любов, смерть і роботи" отримає продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі