пʼятниця, 09 березня 2007 09:39

Місіс світу-2007 стала американка Діана Такер (ФОТО)
7

Фінал конкурсу Місіс світу- 2007, який проходив в Сочі, виграла американка Діана Такер. Переможниця отримала корону з білого золота, усипану діамантами. Її вартість $50 тисяч. Ще 5 фіналісток - призи на суму $10 тис.

У номінації Кращий костюм перемогла Місіс Франція, а Місіс доброзичливість завоювала представниця Канади. Росіянка Марина Гафронова стала Місіс фітнес.

Всім учасницям конкурсу краси вручили квіти від президента Чечні Рамзана Кадирова, який проте сам бути присутнім не зміг.

Всього в конкурсі брали участь 30 найкрасивіших жінок світу, зокрема, з Венесуели, Болівії, Кіпру, Гватемали, Канади, Франції, США, Німеччини, Індії, Китаю, Канади, Росії, Білорусії, України, Нігерії. Деякі конкурсантки приїхали з чоловіками і дітьми.

Конкурс краси "Місіс миру" має майже 30-річну історію. Він "виріс" з національного конкурсу "Місіс Америка", а з 1990 року отримав статус міжнародного, пише Интерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Місіс світу-2007 стала американка Діана Такер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі