неділя, 17 січня 2021 15:25

Міністр сказав, коли в Україні запрацюють кафе та кінотеатри

Міністр сказав, коли в Україні запрацюють кафе та кінотеатри
Кінотеатри зможуть відновити роботу, як тільки Україна повернеться до адаптивного карантину. Фото: pixabay

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко обговорив з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем заяву щодо можливого карантину до кінця 2021 року.

"Прем'єр запевнив, як тільки Україна знову повернеться до адаптивного карантину (попередньо, з 25 січня), сфери культури, гостинності та креативні індустрії зможуть працювати. Звісно з дотриманням усіх правил карантину. І дивлячись на статистику захворюваності в країні.", - повідомив Олександр Ткаченко у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подивитися онлайн

За його словами, питання продовження карантину вирішуватиметься впродовж весни.

"У будь-якому випадку обмеження будуть сталими, що дозволить бізнесу прогнозувати і планувати свою діяльність", - написав Ткаченко.

9 грудня 2020 Кабінет міністрів ухвалив рішення про запровадження посилених карантинних обмежень в Україні з 8 по 24 січня включно. У цей період забороняється робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень з собою). Під час локдауну не працюють кінотеатри, фітнес-клуби, спортивні зали, басейни, театри.

Зараз ви читаєте новину «Міністр сказав, коли в Україні запрацюють кафе та кінотеатри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі