пʼятниця, 26 лютого 2021 17:30

Мілла Йовович співпрацюватиме з автором "Гри престолів"

Мілла Йовович співпрацюватиме з автором "Гри престолів"
Мілла Йовович зніметься в екранізації оповідання автора "Гри престолів" Джорджа Мартіна "У втрачених землях". Режисуватиме її чоловік Пол Вільям Скотт Андерсон. Знімав Йовович у всіх частинах "Оселі зла" та "Мушкетерах". Фото: Instagram

Мілла Йовович зніметься в екранізації оповідання Джорджа Мартіна "У втрачених землях". Написав 1982-го, за 14 років до "Гри престолів".

Чарівниця Сіра Еліс прагне дізнатися секрет перетворення в перевертня. Разом зі своїм провідником Бойсом відправляється у втрачені землі. Доводиться битися з демонами й людьми, за сюжетом.

Мілла Йовович втілить Сіру, провідника - Дейв Батіста. Відомий за стрічками "Вартові галактики" та "007: Спектр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Українка в кіно: найкращі фільми, які варто побачити

Режисером та сценаристом став англієць Пол Вільям Скотт Андерсон. Раніше екранізував ігри Mortal Kombat та Resident Evil. Мілла Йовович - його дружина. Він знімав її у всіх частинах "Оселі зла" та "Мушкетерах".

За творами Джорджа Мартіна знімають 2 спінофи серіалу "Гра престолів". Сам Мартін продовжує роботу над романом "Вітри зими" цього циклу. Стане виконавчим продюсером серіалу "Знаки дороги" за однойменним фентезі-романом Роджера Желязни.

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йовович співпрацюватиме з автором "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі