вівторок, 13 серпня 2013 14:28

Міла Йовович зіграє у сучасній версії шекспірівської драми про легендарного короля

Міла Йовович зіграє у сучасній версії шекспірівської драми про легендарного короля
Фото: novostiua.net

Мілла Йовович зніметься у фільмі "Цімбелін" (Cymbeline), над яким працює режисер Майкл Алмерейда. Актриса зіграє в усучасненій екранізації шекспірівської п'єси роль королеви.

The Hollywood Reporter між тим передає, що роль короля Цімбелін гратиме Ед Харріс, відомий ролями другого плану у фільмах "Аполлон-13", "Скеля", "Ігри розуму" та інших. Раніше стало відомо, що в новій картині Алмерейди зніметься також Ітан Хоук, який співпрацював з режисером в іншій адаптації п'єси Шекспіра - "Гамлеті" 2000 року. Крім Хоука, в числі партнерів Харріса і Йовович по фільму - Пенн Беджлі, найбільш відомий роллю в телесеріалі "Пліткарка".

Цімбелін - легендарний кельтський король Британії, п'єсу про який Вільям Шекспір ??написав в 1609 або 1610 році. За сюжетом дочка головного героя таємно виходить заміж за бідного коханого, а королева, що бажала видати падчерку за власного сина, її викриває. Події розвиваються на тлі римського вторгнення в Британію. У версії Алмерейди, як нещодавно стало відомо, сюжет п'єси перенесено до Америки XXI століття, де йде протистояння банди байкерів-наркоторговців і корумпованих поліцейських.

Творці фільму пообіцяли об'єднати стиль картини 1996 року "Ромео + Джульєтта" і дух серіалу "Сини анархії", в якому, у свою чергу, присутні сюжетні паралелі з "Гамлетом". Зйомки "Цімбелін" повинні початися 19 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович зіграє у сучасній версії шекспірівської драми про легендарного короля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі