понеділок, 18 квітня 2011 10:35

Спецтема: Євробачення-2011

Міка Ньютон витратить на "Євробачення" більше півмільйона доларів

Міка Ньютон витратить на "Євробачення" більше півмільйона доларів

Українська співачка Міка Ньютон готується витратити понад півмільйона доларів на організацію свого виступу на конкурсі "Євробаченні-2011" у німецькому Дюссельдорфі.

"Я думаю, що це буде більше, ніж півмільйона доларів. Сто відсотків, це буде більше", - сказала 25-річна Міка Ньютон в інтерв'ю телеканалу "1+1".

Держава не бере участі у фінансуванні української конкурсантки, тому Міці Ньютон та її продюсеру Тимофію Нагорному доводитися самим вишукувати кошти.

"Шукаємо, спілкуємося зі спонсорами. Я можу сказати, що не так все легко. Тим більше зараз. Ми просто відразу вирішили з Тимофієм, що у держави дуже багато проблем, і зараз вони нехай займаються і покращують наше життя. А Тимофій, як бізнесмен, який має багато друзів-бізнесменів, все-таки буде розраховувати на них", - поділилася Міка Ньютон.

Нагадаємо, Альоша, яка представляла Україну на "Євробаченні" у 2010 році, витратила на участь у конкурсі близько 500 тис. доларів, Ані Лорак у 2008 році - до 2 мільйонів доларів.

Міка Ньютон представить на "Євробаченні-2011" пісню Angel.

Вона виступить у другому півфіналі конкурсу 12 травня під номером 6.

Фінал пісенного конкурсу "Євробачення" відбудеться 14 травня.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон витратить на "Євробачення" більше півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі