неділя, 28 жовтня 2018 18:47

Михайло Поплавський презентував автобіографічну книгу в Кембриджі

Михайло Поплавський презентував автобіографічну книгу в Кембриджі
Фото: interfax.com.ua

Михайло Поплавський у Кембриджському університеті Великобританії представив нову авторську книгу "Ректор". ЇЇ присвятив 25-річчю своєї діяльності керівника головного в країні вузу культури та мистецтв.

На презентації були присутні ректори європейських вишів, представники української діаспори в Європі, студенти і колеги з України, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Для мене велика честь і відповідальність виступати у навчальному закладі світового рівня. Ця книга про успіх, вірність мрії та сміливість мріяти. Про мою формулу щастя – емоційний інтелект з творчо-прикладним характером. Про азарт у досягненні мети і мету, яка стає шляхом довжиною в життя" - зазначив Михайло Поплавський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйони Поплавського в 2015 році примножились в 4 рази

Професор Кембриджського університету Рeter GH Milbark під час автограф-сесії сказав, що книга цікава і доступно розповідає про історію створення бренду - Університету культури, про інноваційні іміджеві і маркетингові стратегії. До того ж вона має наукову та історичну цінність, тому що в ній відображені особливості становлення української системи освіти.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Презентував англомовну версію книги "Ректор" у Кембриджському університеті (Великобританія) до 25-річчя ректорської діяльності. Для мене велика честь і відповідальність виступати у навчальному закладі світового рівня! Ця книга про успіх, вірність мрії та сміливість мріяти. Про мою формулу щастя – емоційний інтелект з творчо-прикладним характером! Про азарт у досягненні мети і мету, яка стає шляхом довжиною в життя. Коли мене запитали, що ж є головною справою мого життя, я відповів – УНІВЕРСИТЕТ, а головною суспільною роллю – РЕКТОР! Книгу можна буде прочитати у Бібліотеці Кембриджського університету. @cambridgeuniversity #поплавський #universityofcambridge #cambridge #greatbritain #ректор #книга #презентація #presentation #book #rector #poplavskiy

Публикация от Михайло Поплавський (@poplavskiy_michail)

Польська телевізійна студія АТМ STUDIO початку зйомки серії документальних фільмів про Україну. Основна мета проекту - представити нашу країну крізь призму життя та діяльність відомих українців. Першим у рейтингу популярності, людиною, що втілює українськість, виявився Михайло Поплавський.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Поплавський презентував автобіографічну книгу в Кембриджі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі