четвер, 23 квітня 2015 11:32

"Месники" повертаються на великі екрани - кінопрем'єри 23 квітня

"Месники" повертаються на великі екрани - кінопрем'єри 23 квітня
Фото: eveningkiev.com

На цьому тижні кіноманам точно не варто сидіти вдома. Вирушити в кінотеатр варто хоча б з тієї причини, що Месники: Ера Альтрона 3D заслуговують перегляду на великому екрані. У прокат також виходить мелодрама Найдовша подорож, французька комедійна драма Вона його обожнює і фільм жахів Ефект Лазаря з Олівією Уайлд. Крім цього зірка серіалу Теорія великого вибуху написав сценарій, виступив в ролі режисера і зіграв головну роль у фільмі До Парижу, як до неба пішки - хіба можна це пропустити?

Месники: Ера Альтрона 3D
На екрани кінотеатрів всієї країни повертаються безстрашні Месники: Залізна людина, Тор, Капітан Америка, Халк та інші супергерої. На цей раз вони повинні захистити людство від штучного інтелекту Альтрон, який повстав проти людей. Глядачів чекає динамічна яскрава картинка з безліччю спецефектів, а також зоряний акторський склад. Пропустити цю прем'єру просто неможливо!

Найдовша подорож
Чергова екранізація твору Ніколаса Спаркса, чиї "Щоденник пам'яті", "Тиха гавань", "Дорогий Джон" та інші романи полюбилися читачам і стали основою для справжніх кінохітів. Як і у всіх картинах, знятих за книгами Спаркса, ця історія буде про кохання. Колишній чемпіон з родео Люк зустрічає чарівну випускницю коледжу Софі. Люк мріє повернутися в спорт, а Софі отримала можливість побудувати кар'єру в Нью-Йорку. Молоді люди намагаються розібратися зі своїми почуттями і прагненнями і в цей період зустрічають старого Айру. Старий розповідає про свою любов до дружини, і це допомагає молодим людям зробити важливий вибір.

До Парижу, як до неба пішки
Куїн Берман опинився на роздоріжжі - він зібрався зробити пропозицію своїй дівчині Девон, але тут йому зізнається в коханні головна красуня на роботі Келсі. Спокуса була велика і Куїн вибрав Келсі. Але його почуття до Девон не охололи. І він вирішує летіти слідом за нею в Париж і спробує повернути любов, але ситуація ускладнюється тим, що колишня наречена вже зустріла іншого.

Фільм зняв Саймон Хелберг, відомий роллю Говарда Воловиця в комедійному серіалі Теорія великого вибуху. Він же виконав головну роль, а в основу сценарію лягла реальна історія з життя Хелберг і його дружини Жослін Таун.

Вона його обожнює
Успішна знаменита косметолог і мати двох дітей Мюріель просто обожнює популярного співака Венсана Лакруа. І ось одного разу цей недосяжний красень з'являється на її порозі і просить про допомогу.

Ефект Лазаря
Група вчених експериментує в забороненій області - вони збираються воскрешати тварин за допомогою сироватки Лазаря. І потрібно сказати їм це вдається - після введення сироватки загиблий пес оживає і спочатку в його поведінці не спостерігається відхилень. Але що буде, якщо воскресити людину? Коли одну з дівчат-науковців вбиває струмом в лабораторії, керівник групи приймає рішення, яке спричинить непоправні жахливі наслідки.

Зараз ви читаєте новину «"Месники" повертаються на великі екрани - кінопрем'єри 23 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі