понеділок, 11 лютого 2019 10:19

Мережа гуде від обурення через переможців нацвідбору на Євробачення

Автор: facebook.com/galyna.guzjo
  У фінал вийшли троє гуртів
У фінал вийшли троє гуртів

Переможцями першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2019 стали троє учасників. Серед них MARUV і YUKO, які дають концерти на території Росії.

Однією з багатьох, хто висловив обурення списком фіналістів конкурсу виявилася завідуюча відділом культури у виданні "Високий замок" Галина Гузьо.

"Взагалі перший півфінал Євробачення по-українськи вийшов досить нудним... Було мало музики. Переважали неординарні персонажі і несподівані експериментальні жанри. Результати таблиці на фото. Чекаємо другого півфіналу - та музики! P. S. У фінал вийшли двоє гастролерів з Росії - MARUV i YUKO. Вокалістка другого - громадянка Росії, яка, правда, наче отримала посвідку на постійне місце проживання в Україну. Наші реалії," - пише Гузьо у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гей!": джаз-гурт представив пісню для Євробачення-2019

У коментарях українці також обурюються.

Автор: facebook.com/galyna.guzjo
  Коментарі під постом Галини Гудзьо
Коментарі під постом Галини Гудзьо
Росію на конкурсі Євробачення-2019 представлятиме співак Сергій Лазарєв.

Він уже виступав на Євробаченні у 2016 році. Тоді він посів третє місце. Перемогу здобула українська співачка Джамала з композицією "1944".

Зараз ви читаєте новину «Мережа гуде від обурення через переможців нацвідбору на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі