пʼятниця, 02 лютого 2018 16:13

"Машо, ти тільки у фільмі дочка Бургомістра, насправді - звичайна українська школярка!" - в Буковелі знімають казку
16

Зйомки казки "Тільки диво"
Фото: facebook.com
Зйомки казки "Тільки диво"
Зйомки казки "Тільки диво"
Ігнатенко Людмила на зйомках "Тільки диво"
Зйомки казки "Тільки диво"

На гірськолижному курорті "Буковель" в українських Карпатах знімають казку "Тільки диво". Режисер - Олена Каретник.

Це фантазійна історія юнака Северина. Щоб врятувати життя батькові, йому доведеться боротися з фантастичними звірами та поганими хлопцями.Також пройде випробування коханням - змагатиметься за серце доньки Бургомістра Софії.

Северина втілить 17-річний Георгій Ярмоленко. Софію - 14-річна Марія Герасименко.

За сюжетом, робитиме вибір між волею владного батька та почуттями до головного героя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв розказав, що змінив би у "Кіборгах"

"Такі персонажі, як моя Софія - молоді, яскраві, - завжди привертають увагу молоді. Приклад для наслідування: як поводяться, які мають інтереси, що їх хвилює. У моєї героїні буде непростий вибір - любов або гроші. Мені б, звичайно, хотілося, щоб вона обрала кохання. Хоч це і казка, і всі чекатимуть хепі-енду, однак побачимо, чи їй це вдасться. Мені подобаються декорації, натура — все просто казкове. А від костюмів я у повному захваті", - каже акторка.

Автор: Facebook
  Марія Герасименко в ролі Софії
Марія Герасименко в ролі Софії

На роль головної героїні Марію затвердили не відразу.

"Під час проб на роль Софії виявилося, що я занадто юна (на той час мені було 13, а Софії за сценарієм — 17!). Сказали, що треба чекати 2 місяці, тільки тоді будуть результати. Минуло, мабуть, із півроку, і раптом, коли я вже втратила надію, зі мною зв'язалися продюсери проекту і попросили мої теперішні фото — як я виглядаю, чи підросла, чи змінилася? Після цього мене запросили на повторні проби і тоді затвердили. Пам'ятаю, що того дня я прийшла із татом. Він мене розважав. Допомагав опанувати страх. І коли я дізналася, що мене беруть, то дуже довго кричала від радості!" - каже Марія.

Розповіла, що роль у кіно підвищила її успішність у навчанні.

"Трохи відставала у школі. Але коли батьки сказали, що через погані оцінки можу не поїхати на зйомки, в мене з'явився такий стимул вчитися! Хочу нормально скласти екзамени цього року. Трохи боюся зіркової хвороби, на що тато мені каже: "Машо, ти тільки у фільмі дочка Бургомістра, насправді - звичайна українська школярка!" - каже акторка.

У фільмі "Тільки Диво" фельдшера грає Зіновій Симчич, син легендарного Василя Симчича ("Захар Беркут", "Білий птах з чорною ознакою", "Пропала грамота").

Картину знімають за підтримки Держкіно.

Загальна вартість виробництва фільму - 61 млн 650 тис. грн.

Зйомки проходитимуть в Україні (основний знімальний майданчик у Буковелі) та в Ісландії.

Реліз фільму запланований на кінець 2018-го року.

24 серпня в прокат вийде воєнна драма "Черкаси" режисера Тимура Ященко. Фільм розповідатиме історію Мишка та Лева - двох хлопців зі сільської місцевості України. Вони опинилися на військовому кораблі ВМС України "Черкаси", дислокованому в кримському озері Донузлав, під час захоплення Криму 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «"Машо, ти тільки у фільмі дочка Бургомістра, насправді - звичайна українська школярка!" - в Буковелі знімають казку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі