субота, 23 січня 2021 13:17

Майкл Джексон очолив чарти з незвичною піснею

Автор: Soundcloud
  2001-го, на концерті, присвяченому 30-літтю сольної кар'єри співака, Майкл Джексон виконав в дуеті з Брітні Спірс The Way You Make Me Feel.
2001-го, на концерті, присвяченому 30-літтю сольної кар'єри співака, Майкл Джексон виконав в дуеті з Брітні Спірс The Way You Make Me Feel.

23 січня 1988 року пісня Майкла Джексона зайняла перше місце американського чарту - The Way You Make Me Feel з альбому Bad. У ньому стала однієї з найкращих. Об'єднала в собі імідж Джексона романтика-коханця (як в I Just Can't Stop Loving You) та вуличного хулігана, який здатен фліртувати та першим підійти до дівчини (як в Bad).

Усього для Bad Джексон написав понад 60 пісень. Хотів розбити їх на три альбоми. Однак продюсер Квінсі Джонс переконав Джексона вмістити найкраще в один диск.

Джексон записав The Way You Make Me Feel у відповідь на прохання його матері написати пісню з ритмічним малюнком. Так шафл став однією з головних особливостей композиції. Вона стала настільки популярною, що Майкл виконував її на всіх концертах всіх світових турів. Завжди співав перший куплет і приспів в уповільненому темпі - в цій версії яскравіше були виражені блюзові гармонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцов зніме фільм у Канаді чи США

У США продали ранчо Neverland, що належало Майклу Джексону. Його придбав колишній друг співака і мільярдер Рон Барклі за $22 мільйони.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон очолив чарти з незвичною піснею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі