четвер, 03 грудня 2020 16:52

Мадс Міккельсен уперше розказав про заміну Джонні Деппа у "Фантастичних звірях"

Мадс Міккельсен уперше розказав про заміну Джонні Деппа у "Фантастичних звірях"
Данський актор Мадс Міккельсен зіграє чарівника Геллерта Грін-де-Вальда у 3-й частині фільму замість Джонні Деппа. Фото: Instagram

Данський актор Мадс Міккельсен розповів в інтерв`ю Entertainment Weekly про реакцію на роль лиходія Грін-де-Вальда в 3-й частині фільму "Фантастичні звірі".

Злодія грав Джонні Депп. Актора відсторонили від зйомок. Суд визнав, що Депп бив ексдружину Ембер Герд мінімум 14 разів.

"Уся різниця в тому, що виконувати роль буду я, - каже Міккельсен. - Це складна частина, ми все ще працюємо над цим. Має бути перехід та зв'язок між тим, що зробив Джонні, та тим, що робитиму я. У той же час я маю зробити це своїм персонажем. Але також ми маємо залишити кілька посилань на попередню версію героя. Щоб він повністю не відходив від того, що вже досягнуто".

Також запитали про реакцію Міккельсена на отримання ролі при драматичних обставинах.

"Ця роль точно надзвичайно цікава, мені приємно. Але шокує те, що сталося. Це надзвичайно сумно. Я бажаю їм обом, Деппу та Герд, найкращого. Це сумні обставини. Сподіваюсь, що вони скоро повернуться до роботи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фани проти: чи зіграє Ембер Герд в "Аквамені"

Позбавлений ролі Депп за день зйомок у "Фантастичних звірях" все одно отримає гонорар - $10 млн.

Прихильники актора вважають, що рішення суду в справі Деппа проти британського таблоїду The Sun - несправедливе. Вони впевнені, що Warner Bros. не повинна була через це позбавляти його ролі. Створили петицію.

У прокат вийшла стрічка з Міккельсеном у головній ролі "Ще по одній".

"Професор історії, психолог, економіст та фізрук об'єднують зусилля, щоб перевірити наукову теорію. Щодня випивають ну зовсім трішечки алкоголю. Історія виглядає як початок анекдоту, неочікувано приймає драматичний ракурс. Піднімає тему алкоголізму й кризи середнього віку", - каже кінокритикиня Оксана Грушанська.

Зараз ви читаєте новину «Мадс Міккельсен уперше розказав про заміну Джонні Деппа у "Фантастичних звірях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі