четвер, 14 червня 2012 18:45

Люко Дашвар видала останню книгу з трилогії "Биті Є"

  "Мені б хотілося хоча б на йоту стати такою, як Гоцик", - говорить Люко Дашвар
"Мені б хотілося хоча б на йоту стати такою, як Гоцик", - говорить Люко Дашвар

Закінчення трилогії Люко Дашвар "Биті Є" - роман "Гоцик" вже у продажу у всіх книгарнях країни. Наклад нової книжки Золотого автора України, що вийшла у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля" склав 25 тисяч примірників, а сукупний наклад трилогії "Биті Є" перетнув ювілейну позначку у 100 тисяч примірників.

Трилогія "Биті Є", розпочалася першим романом "Макар" - це історія з життя молодого пристосуванця, що стала однаково цікавою, як для жінок так і для чоловіків. Друга книга "Макс" – розповідь про самозакоханого метросексуала, який намагається стати "справжнім чоловіко" за допомогою могутніх батьків. Третя книга "Гоцик" - історія бунтаря, який радше галопуватиме світ за очі, ніж осяде в батьківському маєтку й ходитиме за свиньми. У своїх мандрах він шукає чи то поглиненої Європою матері-заробітчанки, чи то сенсу буття. Когось Гоцик занапастить, когось урятує, та чи встоять його непохитні принципи у двобої з людською гідністю, дружбою та коханням?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець Одеського фестивалю хоче екранізувати роман Дашвар

Сама Люко Дашвар стосовно свого, як вона відмітила, улюбленого головного героя трилогії "Биті Є" Гоцика зазначає наступне: "Мені б хотілося хоч би на йоту стати такою, як Гоцик. Мати таку волю. Навіть не волю, а мати таку здатність вільно жити. Але навіть живучи вільно, треба обрати якийсь свій шлях. Гоцик теж має вибрати - реальні принципи чи химерне кохання".

Її перший роман "Село не люди" став лауреатом премії конкурсу "Коронація слова-2007". Наступний роман "Молоко з кров'ю" став дипломантом "Коронації слова-2008" та переможцем конкурсу "Книжка року Бі-Бі-Сі-2008". Загальний наклад книжок письменниці, яка друкується винятково у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля", складає вже понад 300 тисяч примірників. У 2010 році конкурс "Коронація слова" надав письменниці офіційний статус "Золотого автора" — автора, чиї твори продані накладом понад 100 тисяч примірників.

Зараз ви читаєте новину «Люко Дашвар видала останню книгу з трилогії "Биті Є"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі